2020

Karma7.jpg

Illustraties voor boek Karma7, van Nienke Disco

cursushuis_bord.jpg

Binnen- & buitenreclame

 

Voor zowel binnen- als buitenreclame denk ik graag mee over oplossingen en creaties. Kan ik het zelf niet uitvoeren, dan heb ik vaak een oplossing binnen mijn netwerk.

Cultuurwijzer.jpg

Kleding bedrukken

 

Betaalbaar kleding bedrukken vanaf 1 stuks. De plotter en transferpers maakt het mogelijk. Heb je een idee voor een leuk cadeau, een een teamuitje of een persoonlijke tekst op kleding?

 

Dat kan, ik heb de tools! Neem contact op via het formulier, dan bel ik u terug over uw aanvraag, of kom op de koffie in de Nettenfabriek!

 

Ik heb werk met leveranciers voor kleding & accessoires. Maar heeft u zelf de kleding al in huis? Dan bedrukken we dat toch gewoon, net zo makkelijk. De kleding op voorraad heeft verschillende kwaliteitslabels. Hier kan ik het een en ander over uitleggen en laten zien tijdens een kop koffie.

2.jpg

Zeefdrukkerij

 

In de Nettenfabriek is een kleine zeefdrukkerij aan het ontstaan. Er is een donkere kamer, spoelbak en benodigdheden om te kunnen zeefdrukken.

Op dit moment is het nog te klein om in grote aantallen opdrachten aan te nemen. Wel is er juist ruimte om in kleine aantallen in kleine oplagen te experimenteren.

Mijn doel is door veel te experimenteren veel te leren. Wil je ook leren zeefdrukken? Neem contact op voor de mogelijkheden.